pitakor
pitakor

Erdélyország (Európa közepe) több mint ezer éve, a legendák és tündérmesék földje

MENÜ
 
TÚRATERVEK
 
EMLÉKHELYEK
 
Irományaim
 
Átvett irományok
 
Hídető
 
Levél nekem

Levelet erre a címre írhatsz, ha szeretnél jelentkezni a kírándulásokra, vagy az előadásokra:

tundororszagban@gmail.com

 
Golfáramlat

A Golf-áramlat, apokalipszis ?


Tulok - 2010 09 16 ¦ 02:27:10 · 35 postaimre

Közeledik egy kis jégkorszak? Esetleg egy nagyobb, vagy az utolsó? A legtöbben azt képzelik, hogy az éghajlatváltozás hosszú időskálán mozog. Az eddig készült tanulmányok szerint, millió megismétlődő ciklus játszódott le a Föld történetében. A folyamat kapcsolatban van a Föld forgástengelyének dőlésszögével, és ennek változásaival (41000 év), a Nap körüli elliptikus pálya "napéjegyenlőség precessziójával" (23000 év). A többé-kevésbé körpálya elliptikus változásai 100000 évenként ismétlődnek. Milutin Milankowich által, 1938-ban ismertetett elmélete szerint az orbitális pálya erősödése és gyengülése okozza a jégkorszakokat.

A kérdés, hogy a CO2, és más üvegházhatást okozó gázok, milyen mértékben emelhetik meg az átlaghőmérsékletet? A hivatalos álláspontokat mellőzve, figyelembe kell venni az emberi beavatkozás következményeit is!
A légkör lehűtésének különböző lehetséges módszereiről már írtam a "vádirat, contrails vs. chemtrails" cikkben (pl. többezer tonna kéndioxid sztratoszférába permetezése), de sokan érdeklődtek, milyen következményei lehetnek a Golf-áramlat lelassulásának, vagy esetleges leállásának.

 


A földön keringő áramlatokat gyakran nevezik globális óceáni szállítószalagnak.Ez a szállítószalag szállítja a hőt az egész bolygón!


A leállás kapcsán öt, a közeledő jégkorszakkal összefüggésbe hozható, illetve ezt meggyorsító emberi tevékenységet is meg kell említeni!

1. Az üvegházhatást előidéző gázok légkörbe kerülésének növekedését,
2. A légkörbe permetezett vegyszereket (chemtrails),
3. Az ionoszféra nagyenergiájú hullámokkal történő bombázása, célzottan adott területek időjárásának megváltoztatására (HAARP), és földrengések előidézése,
4. A Mexikói-öböl olajkatasztrófáját,
5. Vulkánikus aktivitás kikényszerítését, és földrengések előidézése által keletkező földkéreg repedések hőtani változásai.

Fosszilis bizonyítékok és a számítógépes modellek azt mutatják, hogy a Föld bonyolult és dinamikus éghajlati rendszere több üzemmódú, és ezek az üzemmódok ellőállítanak különböző éghajlati mintákat. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Föld éghajlati rendszere érzékeny ezekre a "billenési küszöbökre". Ha az emberi tevékenység félretolja ezt a küszöböt, a rendszer gyorsan megpróbál átugrani egy stabil működési módba, amit a hatás, ellenhatás törvényeként is ismerünk, csak itt már a Föld komplex éghajlati, és ezen keresztül az ökölógiai rendszerének megváltoztatása a cél!

Az ipari forradalom óta fokozódó légkörszennyezés mértéke, és időbeni kihatásai bizonyára nem mutatkoztak elég gyorsnak a Föld népességét csökkenteni szándékozóknak. 1996 óta a chamtrail tevékenységgel, fokozódó HAARP tevékenységgel, vulkánikus tevékenység beindításával, és ezekkel párhuzamosan a "Mexikói-öböl" olajszennyezési ökológiai, és mint látni fogjuk, éghajlati katasztrófájával" igyekeznek befolyásolni a Föld hőtani szállítószalagjának működését.

A bolygó "Achilles-sarka", amely dinamikusan szabályozza az éghajlatot, ez "szállítószalag"! Az egyenlítőnél felvett hő gyorsítja a párolgást a trópusokon. A Golf-áramlat része ennek a szállítószalagnak. Hatalmas mennyiségű felmelegített sós vizet szállít az USA keleti partján, majd észak felé Európába egy gigászi hőszivattyúként. A hidegebb északi szélességi körön, felmelegíti az észak-atlanti régiót mintegy 5 fokkal, és ezzel jelentősen mérsékli a téli hőmérsékletet.

 


A myéltengeri üledékekből és a jégmagmintákból nyert, és rendelkezésre álló adatok szerint, ez a folyamat többször lelassította, vagy megállította a hőszállítást a földtörténet során!

Észak-atlanti vizek viszonylag sósabbak, mint máshol a világ óceán. A sós hideg víz, sűrűbb, mint a meleg, és ugyanígy a hideg édesvíz sűrűbb, mint a meleg édesvíz. Amikor a meleg, sós viz az észak-atlanti területeken hőt bocsát ki a légkörbe, hidegebbé válik. A gyűrű északi peremén, a Labrador, Irminger, és Grönland-tengeren az óceánból nagy mennyiségű hő szabadul fel, hogy a légkörbe jusson, majd a nagy mennyiségű hideg sós víz lesüllyed a mélybe. Ez a víz lassan áramlik nagy mélységben a Dél-Atlanti-óceán és végül az egész világ óceánjaiban. Ha a hideg, sós Észak-atlanti vizek nem süllyednek le, elsődleges hajtóerejük, a globális óceáni áramlásban gyengül, majd megszűnik. Ebből következik, hogy a meglévő áramlatokat gyengíthetik vagy irányíhatják, és ebből eredően átszervezik az óceáni hőforgalmat, és átalakítják a Föld éghajlati viszonyait.
A "geo-mérnökök", számítógépes szimulációkkal modelezték az óceán-légkör dinamikáját, ami jelezte, hogy az Észak-atlanti régió hűvösödik, ha 3-5 fokkal csökken a hőszállító áramlás hőmérséklete, ami a szimulációban teljesen meg is szakította, vagyis leállította az áramlást.

Az ilyen irányú modellezések alapján történő globális éghajlatváltoztatás rendkívül veszélyes, mert a troposzféra és az ionoszféra között húzódó sztratoszféra légköri hatásairól, a troposzférára, vagy az ionoszférára, szinte semmit sem tudnak!
Néhány szót illik ejteni a Mexikó-öböl olajkatasztrófájáról is, ahol a "katasztrófa" bekövetkezésének előzményei és körülményei szándékosságot mutatnak, mivel a kitörés előtt is tudták mi várható, de felsőbb utasításra még műszaki-balasetveszélyes helyzetben is végrehajtottak egy olyan technológiai műveletet, amit egytlen supervisor (kútműszaki felügyelő), fúrómérnök, főfúrómester és fúrómester sem hajtott volna végre! Nem beszélve a Halliburton, és Schlumberger tapasztalt szakembereiről, akiknek szakmai felkészültségéről személyesen is volt alkalmam igen sok esetben megbizonyosodnom!

Nézzük meg mitörtént, és vélhetőleg milyen okokból:

"Egyszerűen nem lehet eleget hangsúlyozni, a Mexikói Öbölben jelenleg kibontakozó események lehetséges nagyságát. Sokkal, sokkal rosszabb, mint amennyire a hatóságok beismerik. Már az is önmagában katasztrofális, amit látni engednek.

Amikor egy ilyen nagy horderejű esemény történik mielőtt állást foglalnék - figyelek és várom, milyen információ kerül napvilágra. Az, amii az elején valaminek tűnik - az irányított média közlései alapján - , néhány nappal vagy héttel később valami egészen mássá tud válni.

De életemben már több mint eleget láttam ahhoz, hogy felkapjam a fejem, amikor olyan kijelentéseket hallok, hogy ez csak egy "baleset" vagy "hozzá nem értés" eredménye.

Óvatosan kezeld a "hozzá nem értésről" vagy a "hozzá nem értő bürokratákról" szóló történeteket, mert ezek gyakran hideg számításokat próbálnak leplezni. A Mexikói Öbölben történt szerencsétlenség nem magától valósult meg " szándékosan hozták létre.

A Mother Jones magazin írta:

'A tizenöt fúráson dolgozókat - több tucat garnélarákászt, tengergyümölcseit árusító étterem és kikötői munkások - képviselő Tony Buzbee ügyvéd azt mondja, sikerült szereznie egy háromoldalas aláírt vallomást az égő olajfúró tornyon dolgozó munkásokat mentő csónak legénységének egyik tagjától.

A tengerész - akit Buzbee nem hajlandó megnevezni, mert fél, hogy a tanú állásába kerülne - a hajó hídján volt, amikor Jimmy Harrel, a Deepwater Horizon installációs menedzsere - az olajfúró tornyot birtokló Transocean egyik vezető beosztású embere- valakivel beszélt Houstonban műholdas telefonon keresztül.

Buzbee ügyvéd elmondta a Mother Jones újságnak, hogy a tanú vallomása szerint Harrel azt üvöltötte a telefonba: - "Most már boldog vagy baszd meg? Most már boldog vagy baszd meg? Ég a torony! Megmondtam, hogy ez fog történni!"
Igen, és semmit sem tettek ellene, mert szándékosan égett le.

Az olvasói már jól ismeri a Halliburton nevet, e tetőtől talpig Illuminátus céget, amit egykor az igazán gonosz Dick Cheney vezetett. Cheney volt a valódi erő a Fehér Házban a "Bush Fiú" kormányban, ami alatt megkaptuk 9/11-et, a "háborút a terror ellen", és az afganisztáni majd iraki megszállást.

A cég, ami egy, az iraki háborúban kulcsszerepet játszott ember vezet, azóta egy egész seregnyi pályázat nélküli kormányszerződést kapott, s ezzel az ország döbbenetes mennyiségű adófizető pénzt öntött a Halliburton vezetők és részvényesek vályújába.

Bírósági határozatok azt állítják, hogy a Deepwater Horizon olajfúró torony, (ami 52 mérföldre helyezkedik el a Venice Louisiana kikötőtől délkeleti irányba) Április 20-i felrobbanását az okozta, hogy Halliburton munkások rosszul zárták le a kutat - ezt a folyamatot cementezésnek hívjuk. Bármit "bármit" aminek része kapcsolódik a Halliburton céghez, végsősoron az Illuminátus összeesküvés irányítja és diktálja, amit a Rothschildok Háza és a hozzájuk tartozó családok irányítanak. Övék a Halliburton (is), tokkal-vonóval.

Csupán nyolc nappal az Öbölbeli robbanás előtt, a Halliburton is bejelentette: belegyezett a Boots & Coots felvásárlásába 240.4 millió dollárért. Ki az a Boots & Coots?

A világ legnagyobb olajfolt eltakarító cége, ami olaj- és gázkút tüzekkel és robbanásokkal is foglalkozik. Milyen egy rettenetesen mázlista véletlen! Igazán rájuk mosolygott a szerencse. Ilyen az élet. Van akinek szerencséje van, van akinek nincsen. Milyen összeesküvés elméletről beszélsz?

Mit ad Isten, ugyanez a szerencse mosolygott egy másik Rothschild irányította gonoszság és korrupció fertőre, a Goldman Sachs-re. E "befektetési banknak" köszönhetjük a jelzáloghitel válságot, és Görögország gazdasági összeomlását.

A Goldman Sachs eladta BP részvényei 44%-át, összesen 4,680,822 részvényt, ami bő 300 milliónyi dollárt ért. Ez néhány héttel a Gulf szerencsétlenség előtt történt. A csapás után a BP részvényárai lezuhantak. Tony Hayward, a BP botrányos vezérigazgatója eladta az ő 1.4 millió fontnyi BP részvény csomagját egy hónappal a robbanás előtt. A nyereség lehetővé tette, hogy kifizesse a jelzálogot a kastélyán. Milyen ügyes! Hát hiába, élni tudni kell!

A mérgező olajhoz és gázhoz hozzáadtak még egy halálos "oldószert", amit a BP arra használ, hogy "oldják az olajat".
Corexit 9500-at és Corexit 9527A-t használnak, ami annyira mérgező, hogy betiltották Európában, bár valószínűleg így is eljut Európába a Golf Áramlat révén.

A Corexitet egy Nalco nevű cég készíti, ami egykor az Exxon Mobil része volt. Jelenlegi vezetőségébe delegált igazgatókat az Exxon és a BP is. Az European Times azt mondta a Corexit-ről: 'Egy szörnyű jelentés, amit Medvegyev elnök részére az Oroszország Természeti Erőforrás Minisztériuma készített, arra figyelmeztet ma, hogy a British Petroleum (BP) olaj- és gázszennyezése a Mexikói Öbölben lassan az egész emberi történelem legrosszabb környezeti katasztrófájává kezd válni, "teljes pusztulással" fenyegetve Észak-Amerika egész keleti felét...

... Az orosz tudósok ezt az apokaliptikus becslést arra alapozzák, hogy a BP több millió gallon Corexit 9500 nevű oldószert használ. A szert több mint egy mérfölddel a Mexikói Öböl vizei alatt pumpálják a lékbe, közvetlenül a kútfejnél. A jelentés szerint ezt az anyagot arra tervezték, hogy elrejtsék az amerikai néptől az olajömlés teljes és tragikus méretét, amit ma napi 2.9 millió gallonra becsülnek."

Először arra gondolhatsz, hogy teljes őrültség Corexit-et használni, amikor van vagy 12 másik kevésbé mérgező és hatékonyabb oldószer, amit az amerikai Környezetvédelmi Ügynökség (EPA) jóváhagyott. Az EPA listáján két szer "száz százalékig hatékonynak bizonyult a Mexikói Öbölbeli nyersolajon, míg a két Corexit termék csak 56 és 63 százalék
közötti hatékonyságot mutatott."

Nos igen, ez őrület, ezek az emberek őrültek, de van rendszer az őrültségükben, ahogy mindjárt bemutatom.
Megölik a tengert, hogy "megmentsék" a tengert.

A Corexit hatására az olaj lesüllyed a felszín alá, így nem lehet pontosan látni, mennyi olaj van a vízben. Joe Taylor környezetvédelmi mérnök nyilvánosan figyelmeztette a BP-t, hogy azonnal hagyja abba a Corexit használatát, vagy minden meghal a tengerben. Érdemes megnézni ezt a rövid jelentést, hogy mit fedezett fel ez a környezetvédelmi mérnök mielőtt tovább megyünk, mert lassan kezdünk elérni a lényegi kérdésehez: Miért tesz meg a BP mindent, amit csak tud, annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb pusztítást vigye végbe?

Joe Taylor kulcsszavai: ha ő ismeri a Corexit hatását, akkor a BP is "Sok vegyészük van, akik sokkal okosabbak nálam, és ők is tudják, amit én tudok".

Miért hozna létre a BP tudatosan akkora környezetvédelmi rombolást, amekkorát csak bír? A válasz ugyanaz erre a kérdésre, mint az összes többi alábbira:
Miért volt a partokat megvédeni hivatott záróöv annyira szánalmas és "ostoba" ahogy itt egy szakértő elmondja... BP Fails Booming School 101?
Miért annyira rosszul szervezett, alul motivált, és lényegében nem létező a BP "takarítási" művelete, hogy a munkások alig több mint két órát dolgoznak a partok takarításán, ahogy itt megtudhatjuk The Short Film BP Doesn't Want You To See ...?

A válasz e kérdésekre, és még sok másikra: Amit látunk az egy környezeti 9/11, amit szándékosan hoztak létre, és azok, akik a mészárlás mögött állnak, azt akarják, hogy annyira végzetes legyen amennyire csak lehetséges, hogy maximálisan elősegítsék céljaikat, ami az uralom és a zűrzavar. Igen, a BP egy száz százalékig Illuminátus cég, ami most irdatlan költségekkel és közvélemény rosszallással néz szembe. De mindezek a cégek csak járművek, és eldobhatók, amikor az elsődleges forgatókönyv úgy kívánja.

Egy bárgyú, nevetséges és hazug ember, a BP ügyvezető igazgatója, Bob Dudley azt mondta Washington DC kényelméből és távolságából, hogy: "A BP részéről az a szándékunk, hogy a történések előtti állapotra állítsuk vissza az Öblöt".

 


Csakúgy, ahogyan a 9/11 előtti "put opciók" (fogadások) esetében, amelyek az amerikai légitársaságok bukására fogadta. Egyre több bizonyítékunk van arra, hogy egyes emberek tudták, mi fog történni a Mexikói Öböl egy olyan fúrótornyán, amit a világ egyik legnagyobb Illuminátus cége működtetett: a British Petroleum (BP).

Azzal, hogy a BP azon a helyen fúrt, ahol ismerte a föld-mélyi medencében uralkodó nyomást, már kihívta a "következményeket" szó szerint, a belső összeesküvés nézőpontjából.

De miért számít ez? Egy olajjal mérgezett óceán és tönkretett tengerparti (és esetleg partól távolabb eső, sőt a világon bárhol lévő) életfeltételek hogyan szolgálják az Illuminátus összeesküvést, teljes világuralmi tervüket?

Ó, rengeteg módon. Először is meg kell ismernünk a majdnem elképzelhetetlen szintű dolgok történését, olyan tényeket, amiket a BP és az Obama vezette amerikai kormány kétségbeesetten próbál eltitkolni.

Egyes friss jelentések azt állítják, olyan tudósok véleményét idézik, akik túlságosan féltik életüket és karrierjüket ahhoz, hogy kiálljanak a nyilvánosság elé.

Az ő becslésük szerint a Föld kérge alól feltörő olaj mennyisége valahol a napi 80 000 és 100 000 hordó közt van. Ez nap szinten 4.2 millió gallon, vagy 15.9 millió liter az Öbölbe, a világtengerbe ömlő olaj.

Ez egybevág egy kiszivárgott belső BP dokumentummal, ami szerint a "legrosszabb esetben" akár napi 100 000 hordónyi olaj jut a tengerbe.

A tudósokat idézték, amikor azt mondták, hogy az olaj, mérges gázok, kövek és homok "homokfúvása" folyamatosan tágítja a lyukat, amin az olaj és a gáz kiszabadul. Más szóval a helyzet egyre rosszabb és rosszabb lesz, nem jobb. Már most egy hatalmas katasztrófa a közvetlenül érintettek számára s ezek száma napról napra nő.

A tudósok azt jósolták, hogy a fúrási lyuk tágulni fog a kútfej alatt, ezáltal meggyengíti a területet, ahol a kútfej áll. Míg végül lelöki a kútfejet és ettől kezdve az olaj minden akadály nélkül özönlik a tengerbe. Ha ez megtörténik, a következmények beláthatatlanok.

A tudósok szerint több milliárd hordónyi olaj fog kiszabadulni, mire a nyomás az irdatlan üregben, tengerszint alatt öt mérfölddel lenyugszik, és akkor víz áramlik az olaj helyére.

Azt mondták, hogy a hőmérséklet a mélységben valahol 400 fok körül van. Azonnal gőzzé változtatja a beáramló tengervizet, ezzel olyan nyomást hoz létre, ami megemelni az óceán alját. Becsléseik szerint ez egy 6 és 24 méter közötti, vagy még ennél is nagyobb cunamit hoz létre, ami elviszi az óceánt a szárazföldre, ezzel hatalmas kiterjedésű földeket tesz lakhatatlanná, és élhetetlenné.

Az amerikai kutató újságíró, Wayne Madsen azt írja, hogy a műhold felvételek, amit az Obama kormány visszatart, azt mutatják, hogy "a tátongó szakadék alatt, ami minden eddiginél nagyobb mennyiségben tolja ki az olajat, egy Mount Everest méretű üreg van." Azt mondja, ez az információ majdnem nemzeti szintű titkosítást kapott, hogy ne kerülhessen nyilvánosságra.
Na most, már sok világvége forgatókönyvet hallottunk amelyek végül nem valósultak meg. De ha még nem is történnek meg ezek a megrázó előrejelzések ilyen szörnyű módon, kétségkívül akkor is megváltozott a világ 2010 április 20-án, amikor a Deepwater Horizon fúrótorony felrobbant.

Elég csupán egy pillantást vetni az Öböl térségének térképére, és láthatjuk, mennyi ember kerülhet veszélybe Mexikóban, a Karib tengeren és Amerika déli államaiban, ahol rengetegen élnek a partvonal mentén, vagy ahhoz közel.

 


De az olajkatasztrófa mérete az Öbölnél sokkal messzebbre ér. Az előbb említett tudósok szerint az olaj elérte a Golf áramlatot, és ennek segítségével 18 hónap alatt az olaj a világ minden részére eljuthat.

A Golf Áramlat az, ami az Egyesült Királyságot és Európa bizonyos részeit sokkal melegebben tartja, mint földrajzi elhelyezkedésük indokolná. Ez esetben szállító szalagként eljuttatja az olajat Európába a Mexikói Öbölből végig az Atlanti óceánon.

A BP bevallotta, hogy az olajjal együtt rettenetes mennyiségű metán is ömlik ki, amit halálosan mérgező hidrogén szulfid, benzol és metilén klorid követ. Ez hatalmas méretű kiköltöztetéseket indíthat be. A Texas A&M University-nél dolgozó John Kessler óceántan professzor egy tíznapos kutató expedíción "megdöbbentően magas" metán szintet fedezett fel a felrobbant toronytól öt mérföldre, "olyan óriási mértékben", ami a normális szint akár egymilliószorosa lehet."

Az idézett írás szerzője csak a profithajhászást látja a bekövetkezett eseményekben, de mint fentebb említettem, a végcél összképe szempontjából célszerű vizsgálni az eseményeket! Ez a cél pedig egy olyan mértékű beavatkozás a Föld teljes éghajlati, ökológiai, és energetikai rendszerébe, hogy vagy nagyon pontos számításokra kellett, hogy alapozzák, vagy nem az emberiség számára akarják létrehozni! Mindkettő az emberiség kipusztítását célozza! Ha földönkívüli megszálló lennék, én így tennék, nyílt támadás, leigázás helyett! Az árvizek, a vegyi permetezés, a vulkáni hamu légkörbe juttatása, a földrengések (pl. Chilei földrengés és szökőár indítása, majd 10 órára rá ellenszökőár indítása, a kínai partokra való megérkezés előtt 10 órával), a Golf-áramlat, és ezzel a globális hőszállító áramlás leállítása már túlságosan is egy cél irányába mutat!
És hogy miért minősül katasztrófálisnak ez a "beavatkozás"?

Azért, mert a földtörténet során még nem volt rá ezidáig példa, hogy az emberiség "bizonyos része", képes lett volna beavatkozni az éghajlati, vagy ökológiai rendszerbe!
 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2013.10.08. 09:36
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Linkek 1
 
LINKEK 2
 
Zenés klippek
 
Számláló
Indulás: 2005-12-10
 
Felhasználó
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Zenél
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

"légy büszke Magyar, őseidre, szülőföldedre, mindenre amit az emberiségnek alkottunk, s arra is amiből nem mi profitálunk"


LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!